Új jobb agyféltekés novellás kötet a láthatáron

2018 elején a RitArt-nál végzett kreatív írók ismét bizsergést éreztek ujjaikban és egyéb testrészeikben – értsd: agyukban –, mely bizsergés biztos jele annak, hogy írhatnékjuk támadt.

Ezért aztán elkezdték sorban feltenni a kérdést: – Az Univerzum után mikor írhatunk újra jobb agyféltekés novellás kötetet együtt?

Megállapodtunk abban, hogy idén. De a kérdések újrateremtek: De mikor? És mi lesz a téma? És milyen terjedelemben kell írni? Ésatöbbi?

Ekkor egy több körös szavazósdi során közösen kitaláltuk a kereteket, melyek ékköve ugyebár a téma.

2018-ban a RitArt jobb agyféltekés novelláskötetének a munkacíme:

– Felállni, menni tovább

Hogy a könyv tényleges címe mi lesz, az még nem jött elő, de jelenleg még nem is szükséges maga a cím, az menet közben kialakul.

Versenyben voltak még ilyen témaötletek, hogy:

– A döntés

– A főnök

– A képesség határai

– A becsület ára

És versenyen kívül még beneveződött az:

„Egy vékonyka kis kötet a méltatlanul alulértékelt brassói aprópecsenyéről? Jó hát egy kérdést megért azért na.” – Mert ilyenek ezek az írók, szeretnek enni.

Jelenleg zajlik az írók most már közvetlen jelentkezése az írói csapatba – a jobb agyfélteke számára kissé idegen, de ekkora csapatnál szükségszerű játékszabályok alapjainak lefektetésével –, aztán jön az írás maga, majd a könyv előkészületei. A megjelenést szeptember első felére tervezzük.

Addig egyetek sok brassóit és írjatok sokat!

Ha a következő projektben jobb agyféltekés íróként te is részt akarsz venni, és még nem végeztél nálunk jobb agyféltekés kreatív írás tréninget, akkor itt tudsz a tanfolyamok ügyében nézelődni:

Jobb agyféltekés képzések

Egy korábbi képzésünkön készült fotó

Jobb agyféltekés kreatív írás tréning

Vélemény, hozzászólás?