Elindult a RitArt Franchise

2015. áprilisa több szempontból is izgalmas a RitArt életében, de a legeslegizgalmasabb az, hogy végre elindítottuk a sokatok által már várt RitArt Franchise-t, ráadásul rögtön három verzióban. (Bűvös hármas, ugyebár ;))

1.) Ha nem írói, hanem bármilyen más készségfejlesztői tréningeket szeretnél hatékony, valóban működő, élményszerű formában az ügyfelei számára kidolgozni, akkor neked találtuk ki a RitArt Minőség Franchise-t. Ez nemcsak egy módszertan kidolgozásában való gyakorlati, lépésről-lépésre segítség, hanem egy tanúsítvány is arról, hogy valóban minőségi képzést adsz az ügyfeleid számára. Így mindenki számára azonnal elkülönülhetsz a piacod kóklereitől… Tehát ez a RitArt Minőség Franchise>>

2.) RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise – ez a megoldás azok számára legkedvezőbb, akik Író születik képzéseket szeretnének tartani a saját, már meglévő vállalkozásuk szűkebb vonzáskörzetében, ezzel növelve a célközönség számát, tovább építve a piacot, profitorientált működéssel.

3.) RitArt Academy Központ Franchise – azoknak a tapasztalt  vállalkozóknak akik nagyban gondolkodnak, és komplett megyék kreatív képzését szeretnék küldetésül bevállalni, mert hisznek a minőségi munkában.

Kattintsd végig a linkeket, olvass végig mindent, gondold át, hogy a következő éveket boldog ügyfelek és felemelő pillanatok koszorújában akarod-e tölteni, és ha igen, akkor a számodra leginkább tetszetős Franchise verziót taglaló lap alján lévő űrlapon várom a jelentkezésedet!

Ha „csak” írni szeretnél, akkor itt találod a jobb agyféltekés kreatív írás tréningeket>>

Itt pedig az online marketingszöveg és webszövegírás tréninget>>

Szeretettel,

Vidi Rita

 

 

Vélemény, hozzászólás?