RitArt Minőség Franchise

Szeretnél az embereknek segíteni?

Szeretnél a saját szakterületeden kiváló, hatékony és élményközpontú tréningeket és képzéseket szervezni?

Szeretnéd, ha ezek a képzések kiválóbbak, hatékonyabbak és élmény-központúbbak lennének, mint a konkurenseké?

Szeretnél a saját területeden jobb agyféltekés képzést kitalálni, megalkotni, kipróbálni és széles kört elérni vele a következő években, de nem tudod, hogyan építsd fel a tematikát és hogyan használd a jobb agyféltekés módszert?

Akkor jó hírem van számodra, olvass tovább figyelmesen!

ritart minőség franchiseBoldogabb társadalmakban már több, mint négy évtizede töretlenül terjednek a jobb agyféltekés oktatási módszerek, de nálunk még mindig sokan tartják humbugnak, diszkréten elhallgatva azt a tényt, hogy magyar kutatónk is van Dr. Hámori József professzor személyében, aki munkásságában rámutatott arra, hogy tanulni kizárólag jobb agyféltekével érdemes, a kreativitást maximálisan kiaknázva.

Bármi is a közvélekedés, neked, mint felelős tanácsadónak, szakértőnek, trénernek, fontos tudnod, hogy ha képezni akarod az ügyfeleidet, ha tanfolyamokat, képzéseket akarsz elindítani, akkor mindenképp érdemes használnod a jobb agyféltekés képzés előnyeit, mert ez által:

– az ügyfeleid valóban meg tudják tanulni azt, amit meg akarsz nekik tanítani,

– jól fogják érezni magukat a képzés során,

– át fognak lényegülni a képzés során, ezért rendszerszinten fog náluk működni a frissen megtanult információ,

– nemcsak elégedettek lesznek a képzés után, de valóban használni is fogják a tudást az életükben/munkájukban.

VIGYÁZAT!
Nem minden jobb agyféltekés tréning vagy képzés AZ, aminek látszik, vagy láttatni akarják…

A legtöbb jobb agyféltekés módszertannal oktató vállalkozásnak gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogyan működik egyik vagy másik agyféltekénk, hogyan működik az ember, hogyan zajlik a tanulási és beépülési folyamat, csupán szolgai módon másolják azt, amit máshol láttak, mindenféle szakmai vagy minőségbiztosítási megalapozottság nélkül.

Mondhatnánk azt, legyintve erre, hogy ugyan, mit számít, hogy honnan van a módszer, a lényeg, hogy működjön.

Igen, ez a mobiltelefonoknál így lehet… mit érdekel engem, hogyan működik a mobiltelefon, a lényeg, hogy ha használom, jó lesz nekem.

De ez a szemlélet életveszélyes EMBEREK esetében.

A jobb agyféltekés tanulás egy adottsága az elménknek, de vannak emberek és szituációk, amikor akár még veszélyes is lehet ezt az állapotot erőltetni, vagy ráhúzni egy tematikát és egy kötött, irányított helyzetet. Vannak emberek, akiknek túlságosan nagy kihívás az agy integráltsága, és nagyon rosszul reagálnak arra, hogy ha az agyintegráltság egyéb kihívásokkal találkozik.

Egy jó tréner, egy elhivatott szakember erre előre felkészül, és tudja is kezelni a helyzetet.

Ráadásul, amikor agyintegrálásról beszélünk, akkor a két agyfélteke közti harmónia megteremtéséről beszélünk, és ebbe beletartozik a BAL agyféltekénk is, akinek magyarázatokra és adatokra van szüksége. Egy felelős tréner kisujjból rázza ki ezeket az adatokat és magyarázatokat. Az is a jobb agyféltekés módszer egy fontos összetevője, hogy kielégítjük a bal agyféltekét IS!

Ha sosem érdekeltek az agyféltekék, és nem is akarsz erről tanulni, akkor ne olvass tovább, mert jelenleg alkalmatlan vagy arra, hogy ilyen módon oktass.

Ha viszont mindig is érdekelt ez a terület, és szeretnéd a tanítványaid, ügyfeleid életét megkönnyíteni, a képzéseidet olyan hatékonnyá tenni, amiről még csak nem is álmodtál, akkor figyelmesen olvass tovább, mert jó híreim következnek!

Tételezzük fel, hogy szeretnél egy olyan képzést létrehozni az iparágadban, amilyen még nincs, és ezt ne mennyiségre értsd, hanem minőségre!

Egy olyan MINŐSÉGŰ képzést szeretnél, amihez teljes mellszélességgel adod a neved, és büszkén vállalod, hogy megreformálod az iparágadat azáltal, hogy nem zárod ki a tanítványaid jobb agyféltekéjét a tanulási folyamatból, sőt, erre a kreatív, minden újra nyitott, árnyalatnyi különbségekben is hatalmas variációkat észlelő, örömcentrikus agyféltekére alapozod a képzésedet.

Mert ez MŰKÖDIK! És ha működik, akkor a piaci versenyben te biztosan előnybe kerülsz a versenytársaidhoz képest. Ezt hívják úgy röviden, hogy VERSENYELŐNY.

Rendben, eldöntetett, jobb agyféltekés …. (gondold ide a saját területedet) képzést indítasz. Nagy levegő, szem becsuk, ugráshoz felkészül… de álljunk csak meg!

Egyáltalán… hogy lesz felépítve a képzés?
Mert az nem működik, hogy veszel egy már – esetleg mások által – jól bejáratott képzési metódust a piacodat illetően, aztán csináltatsz néhány hókuszpókuszt a résztvevőkkel, és tádámm, megnyílt a jobb agyfélteke Univerzuma!

Először is, KI KELL TALÁLNOD – vagy teljesen át kell dolgoznod bármilyen most létező képzést egy merőben újjá – egy új képzési metódust, mert ugyanazt, amit eddig használtak bal agyféltekésen, azt nem lehet jobb agyféltekésen tanítani. Illetve lehet, csak felesleges, nem fog működni!

 • Hogyan lehet kitalálni valami teljesen újat? (Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy ehhez is kell jobb agyfélteke.)
 • Mit lehet esetleg átdolgozni, és hogyan, és különben is, hogy fog ez az egész képzés kinézni?
 • Mi van, ha egyáltalán nincs képzés, ami alapján valami teljesen mást létre lehetne hozni, és nincs piac sem?
 • Honnan indulunk, hova érkezünk a képzéseden, mit fognak a résztvevők megtanulni és mit nem?
 • Milyen utat fognak bejárni azok az édes kis jobb agyféltekécskék a képzésed alatt?
 • Mi lesz a bal agyféltekékkel?
 • Ki fog oktatni? Hogyan? Mit?
 • Mit fog szólni a szakma? (Most mondom: utálni fognak, de kénytelenek lesznek elismerni az eredményeidet.)
 • Mi van, ha nem működik? (Ha erre gondolsz, rád is rád férne egy jobb agyfélteke turbózás!)
 • Mennyit kell beszélni a jobb agyféltekéről, mit kell elmondani, megmutatni, kipróbálni, elmesélni, és mire NEM kell hangsúlyt fektetni?
 • Mi a valóban működő jobb agyféltekés képzések titka?
 • Hol lehet elrontani? Hogyan lehet a hibákat előre kiiktatni?
 • Hogyan lehet lemérni a vevők elégedettségét?
 • Mi fogja biztosítani a magas minőséget?

Nos, hát ezekről – és még nagyon sok minden kapcsolódó dologról – szól a RitArt Minőség Franchise.

RitArt Minőség Franchise

Licenc, aminek a birtokában mind a magad számára, mind ügyfeleid számára megnyugtató módon magas minőségű, utánozhatatlan, egyedi képzést tudsz felépíteni. A RitArt Minőség Franchise segít abban, hogy valóban hatékonyan tudj oktatni, és hogy úgy kerülj előnybe a versenytársaiddal szemben, hogy azok észre sem veszik, hogy éppen verseny van, és te úgy elhúztál, hogy sosem fognak utólérni.

Lehet, hogy kinevetnek, mikor jobb agyféltekés masszőrtanfolyamot indítasz – ha masszőrtanfolyamokkal foglalkozol egyébként -, de akkor majd nem nevetnek, amikor éves szinten tízszer annyi masszőr kerül ki a te kezeid közül, mint az ő képzéseikről, és a nálad végzettek valóban tudják használni a tudást, nemcsak egy papírt kapnak…
(Masszőrtanfolyam=bármilyen képzés, amit indítasz, bármilyen szaktudás, amit tanítani tudsz és akarsz.)

Kiknek való?

Azoknak a képzésekkel, oktatással, tanácsadással, szakértéssel foglalkozó vállalkozásoknak, akik a következő években koncentráltan szándékozzák erőforrásaikat a képzéseik indításának területére fókuszálni.

Kiknek nem való?

Azoknak, akik nem akarnak képzéseket indítani, vagy ha mégis, akkor magasról tesznek a minőségre, mert az az alapelvük, hogy „csak egyszer vásároljon tőlünk a vevő”. Azoknak sem való, akik jobb agyféltekés ÍRÁS képzést akarnak indítani, mert arra egy másik Franchise rendszerünk van. (RitArt Academy Franchise).

Mit takar a RitArt Minőség Franchise?

 • Egy részletes, és bizonyos keretek között személyre – üzletedre – szabott know-how-t, ami abban segít, hogy saját, a piacodon egyedülálló képzés(eke)t tudj indítani, amely képzések fontos és alapvető eleme a jobb agyfélteke használata és dominálása.
 • A RitArt Minőség logó használatát a képzéseid reklámanyagaiban mind az Interneten, mind nyomtatott formátumban.
 • Tagság a RitArt Minőség klubban, ahol informális közösséget alkotnak a RitArt Minőség Franchise partnerek.
 • Rendszeres képzések – online és személyes vegyesen – a minőségről és a minőségbiztosításról, elvekről, módszerekről.
 • Lehetőséget arra, hogy a saját képzésedet behozd a RitArt Academy oktatási rendszerébe, amely esetben a te tréninged oktatási jogát egy egyszeri összeggel megvásároljuk (nem kizárólagos jelleggel természetesen), és ezek után biztosítjuk a RitArt Academy Központ Franchise tagoknak, hogy saját régióikban, saját piacukon oktassanak a te anyagod alapján is.

Mit ad a RitArt Minőség Franchise?

– rendszerszintű tudást,

– gyakorlati tapasztalatot,

– üzleti modellt,

– működő üzleti tervet,

– marketing támogatást,

– versenyelőnyt a pályatársaidhoz képest,

– konkurensek számára lemásolhatatlan sikereket,

– támogatást ahhoz, hogy saját Franchise hálózatod legyen a saját jobb agyféltekés képzésedből.

Mi az, hogy versenyelőny?

Képzeld el azt a szituációt, hogy állsz a piros lámpánál, melletted a másik sávban a konkurensed, vagy pályatársad, és mindjárt felvillan a sárga, hogy aztán az egész lámpa átváltson zöldre.
Te már sárgánál egyesbe teszed a váltót, a lábadat pedig a gázon tartod, átnézel a szomszéd sávban zizegő konkurensedre, majd mire zöld fény teríti be a tájat, te már elhúztál vagy száz méterre a BMW-del. A visszapillantó tükörbe nézve döbbenten állapítod meg, hogy a konkurensed GYALOG VAN!

Na, ez a versenyelőny.

Az, hogy jobbak a reflexeid, győzni akarsz, és jobb a járgányod is persze.

A RitArt Minőség Franchise-ba csak azok csatlakozását várom, akik győzni akarnak. Nem való ez a Franchise azoknak, akik gyalog akarnak részt venni az autóversenyen, és azoknak sem, akik szerint a versenyben felesleges részt venniük.

A RitArt Minőség Franchise-zal nagyon könnyen előfordulhat, hogy piacvezetővé fogsz válni, és ha nem vagy alkalmas ennek feldolgozására és kezelésére, akkor jobb, ha kicsiben kezded. Ez nagy pálya, csak eltökélteknek való.

Muszáj kiemelni, hogy jobb agyféltekés a képzés?

Semmit sem muszáj. Lehet kreatívnak, vagy kreatívAN elnevezni, de szerintem úgy korrekt, ha a képzés ELŐTT elárulod azt, hogy ez bizony jobb agyféltekés lesz. Azért, mert a jobb agyfélteke beindításának bizonyos emberekre nézve lehetnek mellékhatásai is. Például a pszichiátriai kezelés alatt állók, vagy eleddig még diagnosztizálatlan pszichiátriai betegek olyan intenzív érzelmi élményeket tapasztalnak meg ezen a tréningen, amik a felkészületlen résztvevőt le fogják taglózni, és vele együtt a trénert is – aki talán pont te leszel.

Ha nem kommunikálod előre, hogy jobb agyféltekés a képzés, akkor odamehetnek olyan emberek is, akiknek ez nem javasolt, míg, ha kommunikálod, akkor kikötheted azt, hogy pszichiátriai kezeltek csak a kezelőorvosuk beleegyezésével vehetnek részt a képzésen. (Ahogy ezt a mi tréningjeinknél is látod.)

„Nem hiszek ebben az egész jobb agyféltekés dologban…”

Bocs, de akkor mit keresel itt, főleg az oldal ezen részén? Már rég el kellett volna kattintanod, ha nem hiszel ebben, vagy butaságnak tartod…

„Oké, már régóta agyalok azon, hogy jó lenne valami teljesen újat kitalálni és felépíteni, és tetszik ez a jobb agyféltekés képzési rendszer is. Hogyan és mennyiért juthatok hozzá?”

Jelentkezel, beszélgetünk egy jót, és akkor majd kiderül, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Ha igen lesz a válasz mindkettőnk részéről az ismerkedő beszélgetés után, akkor megtudod a pontos árat/árakat (többféle lehetőség is van), és a nagyon pontos részleteket is. Emailben senkinek nem küldök a rendszerről információkat.

Milyen területeken lehet jobb agyféltekésen oktatni?

„Nem tudom, mit oktathatnék…”

Akkor még ne jelentkezz, de tudok ötletet adni, hogy mit lenne érdemes jobb agyféltekésen oktatni, és ezek előtt még nyitva a pálya:

– számítógépkezelést, felhasználást,
– egyéb digitális eszközök kezelését, felhasználást,
– programozást,
– gépírást,
– bármilyen kreatív alkotótevékenységet,
– nyelvet,
– matematikát,
– sőt, bármilyen tantárgyat,
– grafikusképzést,
– weblapkészítést, kódolást,
– értékesítést,
– sütést-főzést,
– BÁRMIT, aminél nagy a lexikális háttér, és komoly gyakorlati tapasztalat is szükséges a profi színvonalhoz.

Biztosan van olyan, amit nem lehet jobb agyféltekével tanítani, de mi még nem találkoztunk vele!

Ami már foglalt!

Avagy ilyen képzések már indultak, vagy indulnak hamarosan a RitArt Minőség Franchise gondozásában:

– intuitív masszás és öngyógyítás

– orosz nyelv oktatás

– német nyelv oktatás

– kreatív írás oktatás

– 10 ujjas gépírás oktatás

– önbizalomnövelés

 

Ár és feltételek

Az árat a RitArt Minőség Franchise szerződés tartalmazza, amely szerződés tartalmát kizárólag azok ismerhetik meg, akik komolyan elköteleződtek az iránt, hogy a következő években nagy arányban akarnak a képzésekből bevételt szerezni, és komoly erőforrásokat hajlandóak megmozgatni azért, hogy a képzéseik kiválóak legyenek, és akik komolyan gondolják, hogy a minőségszemlélet előnyhöz juttatja őket a versenyben.

Ne kapkodd el a döntést, gondold át, tervezz, számolj, és ha még három nap múlva is arra a gondolatra ébredsz, hogy „AKAROM a RitArt Minőség Franchise-t”, akkor keress meg az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével (az üzeneted privát, nem kerül megjelentetésre az oldalon):

Jelenleg nem fogadunk jelentkezéseket!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.