RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise

Szeretnél kreatív írás kurzusokat szervezni és vezetni a

RitArt Academy jobb agyféltekés módszerével?

Indíts jobb agyféltekés kreatív írás módszertanra épülő Író születik, MeseVarázsló és TörténetMester tréningeket, a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise keretében!

A RitArt Academy Író születik, MeseVarázsló és TörténetMester tréningje a könnyed, ihletett és motivált írás képességét adja meg a résztvevők számára, a RitArt pedig gondoskodik a tréning után arról, hogy a való életben is kibontakoztathassák írói tevékenységüket. Rendszeres és színvonalas publikálási lehetőséget biztosítunk a jobb agyféltekés kreatív írás tréninget elvégzettek számára digitális és nyomtatott kiadványainkban – Minerva Capitoliuma magazin, Közösségi Könyvek Projekt -, és támogatjuk a résztvevőket, hogy saját könyveiket megjelentethessék, sőt, az értékesítésben és marketingben is segítünk nekik. Univerzum és Felállni, menni tovább antológia köteteinket megtalálod a linkeken.

Egy RitArt Képzésen készült fotó

Minden csapat különleges, ahogy minden tréning is

Kiknek való a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise?

 • Önállósodni vágyó RitArt Trénereknek.
 • Azoknak, akik már eleve szerveznek képzéseket, vagy rendezvényeket – ez utóbbiakat főként lakossági fogyasztóknak.
 • Azoknak, akik tapasztalt vállalkozók, és már régóta kacérkodnak képzések indításával, esetleg helyük is van hozzá, de eddig még nem találták meg azt a piacközpontú, eredményorientált, valóban működő magas színvonalú képzést, amiért pénzt is hajlandóak adni az emberek.
 • Azoknak akiknek nincs oktatási tapasztalatuk, nincs lakossági ügyfelek számára kitalált termék/szolgáltatás-portfóliójuk, de van helyük oktatásszervezésre, van tőkéjük – vagy lesz – és nyitottak az új piacokra.

Kiknek NEM való a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise?

 • Azoknak a közép- és nagyvállalatoknak, akik saját munkavállalóik számára szeretnének jobb agyféltekés kreatív írás képzést szervezni. Számukra külön kreativitásfejlesztési és kreatív írás képzéscsomagjaink vannak. (Lásd: RitArt Sigma Learning Method és Igazi Csapat Születik képzéseinket)
 • Azoknak a kezdő vállalkozóknak, akiknek sem ügyfeleik, sem tapasztalatuk nincs még, de tőkéjük sem. Az Író születik nem az a fajta képzési módszer, amit bármikor le lehet vezényelni egy kávézóban, vagy ahol vannak székek meg asztalok. A minőségi képzésnek elengedhetetlen része a minőségi környezet, abba biztosan kell invesztálni (alkalmanként is lehetséges természetesen, nem kell saját ingatlannal rendelkezned), és ott vannak még az eszközök, és a fontos „apróságok”, amik a vevők kényelmét szolgálják.

Mit takar a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise?

 • Az Író születik, a MeseVarázsló, és a TörténetMester képzések, és az íróklubok, ingyenes előadások szervezésnek jogát és az üzlet teljes know-how-ját.
 • Működő üzleti modellt.
 • Marketingtámogatást, PR cikkeket, szóróanyagokat a webre.
 • Értékesítési támogatást képzések, konzultáció és előre elkészített, azonnal használható sablonok formájában.
 • Előzetes képzést, és folyamatos szakmai támogatást, vállalkozói mentorálást, hogy könnyen és gyorsan beindítsd a saját jobb agyféltekés kreatív írás tréningjeidet.
 • Eszközöket a képzések minőségének növelésére.

Szükséged lesz trénerre is!

A RitArt Academy franchise rendszerének képzéseit kizárólag szakképzett, Vidi Rita közvetlen felügyeletével képzett trénerek tarthatják. Ez garantálja azt a magas minőséget a képzéseken, amit véleményünk szerint minden leendő író alapvetően megérdemel.
Dolgozhatsz együtt már végzett trénereinkkel is, de te magad – vagy alkalmazottad – is elvégezheti a RitArt Trénerképzést>>

Az Oktatóstúdió Franchise három verziója

A RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise két fizetési konstrukcióban érhető el:

1.) Legmagasabb csatlakozási díj, 0% royalty: ez esetben egy egyszeri csatlakozási díjat fizetsz, és nem lesz a továbbiakban fizetendő jutalék a résztvevők után. Az egyszeri csatlakozási díj ugyanakkor nem tartalmazza a képzéshez szükséges eszközök (pl. munkafüzet) árát, ezeket mindig a fogyás ütemében kell feltöltened, így alkalmanként ezekkel a költségekkel számolnod kell, illetve magának a szervezésnek – hely, catering, stb. – költségeivel is. (Lásd 2-es pont). Ebben az esetben a franchise szerződés tartalmilag egyszerűbb. Ha kizárólagosságot kérsz egy megyére vagy régióra, az további induló és éves költségekkel fog járni.

2.) Közepes szintű csatlakozási díj és rendszeresen fizetett, 10%-os havi jutalék a résztvevők után: ez esetben az elinduláskor alacsonyabb díjat kell fizetned, mint az 1-es pont esetében, de rendszeres havi díj is bekerül a rendszerbe. A rendszeres havi díj 10%-os jutalékot jelent a résztvevők után, amivel kalkulálhatsz előre, és tapasztalataink szerint a motivációt is biztosítja, hogy ki akard hozni a maximumot a rendszerből. . Ez esetben is lesz még további alkalmankénti költség – munkafüzetek előállítási díja -, illetve magának a szervezésnek – hely, catering, stb. – költségeivel is számolnod kell, de ezeket nem a RitArtnak fizeted, hanem azoknak a szolgáltatóknak, akikkel szerződésben leszel ezekre a termékekre, szolgáltatásokra. Ha kizárólagosságot kérsz egy megyére vagy régióra, az további induló és éves költségekkel fog járni.

3.) Legalacsonyabb belépési díj, 20%-os jutalék a résztvevők után – ez ugyanaz, mint a 2-es pont, csak más összegekkel kell számolnod.

Az 1-es pont értelmében magas kezdeti költségekkel kell számolnod, de cserében nincsenek további, a RitArt irányába fizetendő költségeid.

A 2-es és 3-as pont értelmében könnyebb – olcsóbb – elindulni, de már az első képzéstől rögtön lesz royalty fizetési kötelezettség, amivel számolnod kell.

A szerződéseket határozott időre, maximum 5 évre kötjük.

Bármelyiket is választod, minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy jól menjen az üzleted, hiszen ez mindannyiunk közös érdeke!

Miért fizetsz még?

 • A tréningen szükséges eszközökért és kellékekért bekerülési áron, a fogyás mértékében, Just In Time rendszerben (csak annyit, amennyire szükséged van, tehát nem kell felvásárolnod egy évre előre a készletet).
 • Gyártási áron juthatsz hozzá az Írni bárki tud című könyvhöz, általad megválasztott mennyiségben (tehát nincs kötelező fogyasztás), amelynek értékesítésével szintén bevételre tehetsz szert.
 • Gyártási áron juthatsz hozzá a Közösségi Könyvek Projekt keretében születő könyvekhez is (nincs kötelező fogyasztás), amiket szintén értékesíthetsz, de akár ajándékba is adhatsz a résztvevőknek.
 • Továbbá fizethetsz a kizárólagosságért is.

Nem fizetsz érte, de megkapod

 • Egyszerűbb arculati elemek – plakátok, logózott eszközök, stb. – a A RitArt Academy márka képviseletére.
 • Online és offline ÜZLETI képzéseket, hogy jobb értékesítő és marketinges lehess, 3-4 havi rendszerességgel.
 • Egyéni konzultációs lehetőséget, hogy a saját piacodra pontosan ráillesszük az Oktatóstúdiót kommunikációban és stratégiai szinten.
 • Klub jellegű találkozókat és közös konzultációkat, mastermind-okat  a RitArt Academy Oktatóstúdió Licenc rendszer tagjainak (főleg online, a rendszer tagjainak egymástól nagy távolságra elhelyezkedése miatt).

Amit ez a rendszer NEM TUD és NEM AD

A RitArt Academy Oktatóstúdió Licenc nem ad lehetőséget arra, hogy járd a képzéssel az országot, a világot, de arra igen, hogy egy meghatározott földrajzi területen belül több féle helyszínen is jelen lehess (ez a földrajzi terület pl. Budapest egész területére vonatkozhat, vidéken pedig egyszerre több városra is!) A szerződésben rögzítjük az általad vállalt és lefedett területet, és kizárólagosságra is igényt tarthatsz (ez utóbbinak éves díja van).

A RitArt Oktatóstúdió Franchise arra nem ad lehetőséget, hogy saját, addigi képzéseidet a mi képzéseink alapján átformáld jobb agyféltekésre. Ezen dolgok megvalósulása, vagy az erre utaló jelek esetén azonnal jogi útra tereljük az ügyet.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a csatlakozási díj?

A RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise csatlakozási díját a Franchise Szerződés tartalmazza, amelyet az elkötelezett vállalkozók a tárgyalási folyamat során megtekinthetnek és természetesen áttanulmányozhatnak az aláírás előtt. A csatlakozási díj, a szerződés tartalma és minden üzleti megoldás titoktartás részét képezi. A szerződés megtekintése előtt titoktartási nyilatkozatot kérünk aláírni, és a szerződés megtekintése kizárólag személyesen történhet. Sem emailben, sem semmilyen más formában nem küldjük el a még nem aláírt szerződést.

A csatlakozási díj előre fizetendő, mint ahogyan a kizárólagosság éves díja is. A havi royalty-t számla ellenében, minden hónapfordulónál kell fizetni (a szerződéskötés időpontjához képesti hónapforduló), 8 napos átutalási határidővel.

Lesznek még egyéb költségeim?

Igen! A hely bérlése és fenntartása (rezsi) a licenc-bérlő hatáskörébe tartozik, mint ahogy a saját marketing költségeinek fedezése is (pl. hirdetések, tárhely, domain, hírlevélküldő), továbbá kiadást jelentenek bizonyos kényelmi eszközök is, amiket nem a RitArt Academytől fogsz megvásárolni, hanem egyéb kereskedőktől, szolgáltatóktól (pl. amikkel megkínálod, vendégül látod a résztvevőket). Ezen összegek mértéke változó régiónként, vállalkozásonként és egyéb adottságonként. A személyes tárgyalás során erre kitérünk tájékoztató jelleggel.

Mennyire kell szigorúan ragaszkodni a know-how-hoz?

Az ügyfélkezelés egésze, és a tréningek időtartamát, tematikáját és lezajlását tekintve nagyon szigorúan kell ragaszkodni a know-how-hoz, az értékesítésben és a marketingben pedig nyitottak vagyunk minden jól működő új és előremutató dologra, mindamellett saját kipróbált módszerünkkel eleve sikerre vagy ítélve. Minden általunk használt, tesztelt módszer titkát átadjuk neked, és megmutatjuk azt is, hogy mik lehetnek buktatók, mik nem működtek az évek során.

Bárhol elindíthatom a saját RitArt Oktatóstúdiómat?

Egy meghatározott – a szerződésben rögzített – területen vagy jogosult RitArt Academy íróképzéseket indítani, a területet te választod meg elsődlegesen, de ha ott van már licencátvevő, akkor újratervezzük az általad elképzelt területet, hogy elég nagy is legyen, és a lélekszám is megfeleljen.

Mennyi idő alatt tudom beindítani a saját RitArt Oktatóstúdiómat?

Általában a rendszerhez való csatlakozás után legkésőbb 1-2 hónappal már elindulhat az első Író születik képzés, feltéve, ha képzett RitArt Tréner vagy, vagy ha szakképzett RitArt Trénerrel akarsz/tudsz együtt dolgozni.
Ha te akarod vezetni a tréningeket, és még nem vagy RitArt Tréner, akkor kb. 3-4 hónappal kell számolnod.

Nem vagyok RitArt tréner, először ezt a képzést szeretném elvégezni, aztán pedig megpróbálom a franchise-t. Jó elgondolás ez így?

A RitArt trénerképzésen való feltétel az, hogy előtte vegyél részt egy Író születik képzésen. https://ritartacademy.com/jobb-agyfeltekes-kepzesek/
Ezek után jön a trénerképzés.
Ezek után jöhet a franchise.

Más képzéseket tarthatok a RitArt Academy képzések közül?

Nem, egyelőre csak Író születik, MeseVarászló, TörténetMester tréninget tarthatsz, amikhez minden segítséget, támogatást, eszközt megkapsz. Szervezhetsz továbbá a nálad végzett írók számára írói klubnapokat, összejöveteleket, az érdeklődők számára pedig hasznos tartalommal bíró, informatív tájékoztatókat, de egyéb jobb agyféltekés képzéseket nem. A franchise rendszer egy bizonyos keretek között működik, mely kereteket az Átadó (tehát a RitArt) állapítja meg. Ettől eltérni nem szabad, de mondhatnám úgy is az egyértelműség kedvéért, hogy TILOS..

Saját képzéseimet, rendezvényeimet továbbra is szervezhetem (ha voltak ilyenek korábban)?

Igen, természetesen, de semmiképp nem jobb agyféltekésen!

Mi a legfőbb buktató?

Az, ha elveszíted a motivációdat, vagy ha eleve nincs is kellő mértékű motivációd. Mi biztosítjuk az üzleti modellt, a módszert, a marketing- és értékesítési támogatást, de ha te csak fél gőzzel akarsz ebben részt venni, akkor az eredmények is ezt az igyekezetet fogják tükrözni. A te személyed és személyiséged lesz az, ami a lelke lesz a saját RitArt Academy Oktatóstúdiódnak. A rendszer nélküled nem képes működni. Ha te 100%-ot adsz bele magadból, akkor a rendszer is 100%-os lesz.

Területek, ahonnan várjuk a franchise partnereket:

Jelenleg az egész ország területéről várjuk a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise partnereket.
Jelenleg már foglalt területek:
Budapest és Zala megye.

Külföldön, határon túl szeretnék Oktatóstúdió Franchise-t, van erre lehetőség?

IGEN! Jelenleg a magyarországi gyakorlat érvényesül a határon túli RitArt Franchise-ok esetében, de más árakkal és díjakkal. A tréninged résztvevői sem biztos, hogy azt az árat fizetik, mint amit Magyarországon alkalmazunk, és te sem azt fogod, amit a magyarországi franchise partnerek.. Az adott ország gazdasági helyzete alapján állapítjuk meg a díjakat, és majdani árakat. Az ország adottságai alapján van lehetőség Master Franchise-ra is, és további kiterjesztéseire az Oktatóstúdió Franchise-nak – amiket Magyarországon nem adtam tovább, hanem saját kézben tartottam, például a RitArt Szövegíró Ügynökség szövegíró szolgáltatását, amit a nálunk tanult írókkal végzünk más vállalkozásoknak. Ha szeretnél piacvezető lenni egy országban, van rá lehetőséged…

És most akkor?

Ne kapkodd el a döntést, gondold át, tervezz, számolj, és ha még három nap múlva is arra a gondolatra ébredsz, hogy “AKAROK egy RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise-t”, akkor keress meg az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. 

Figyelmeztetés: minden jelentkező előszűrésen megy keresztül, mielőtt még kiadnám neki az információkat. Azért ne jelentkezz, mert kíváncsi vagy, hogy működik ez az egész, meg, hogy megtudd, mennyibe kerül, és akkor se jelentkezz, ha nem gondolod komolyan a velem való együttműködést, hanem csak infóra van szükséged, például a jobb agyféltekés képzések titkairól! A rendszer pontos működéséről és  a franchise díjról kizárólag személyes beszélgetésben adok ki információkat, de addig nem jutok el mindenkivel!

Az „érdekel a franchise” jellegű üzeneteket figyelembe sem veszem!
Köszönöm a megértést!

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Név*
Email*
Postacím*
Telefonszám*
Cégnév
Székhely
Földrajzi terület, nagyváros, megye*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.