Új tréning: Blogger Workshop

Új jobb agyféltekés tréninggel bővült a RitArt paletta: most pénteken indítjuk útjára a Blogger Workshop elnevezésű, nálunk már megszokott módon hiperintenzív képzésünket.

Aki folyamatosan blogol, az tudja, néha milyen kínkeserves kitalálni, miről is írjunk, ha meg épp van témánk dögivel, akkor milyen kínkeserves pont arra rávennünk magunkat, hogy igen, írjuk is meg gyorsan, sőt hama-hama!

Egy-egy nap, amikor kimarad a cikkírás, az azonnal visszaesést jelenthet a látogatók számában, sőt, a jól megalkotott folyamatoknál a vevők számában is jelentkezhet lustaságunk közvetett eredménye. Ez megengedhetetlen!

Blogger Workshop - új tréning a RitArt palettán

Blogger Workshop – új tréning a RitArt palettán

A blogírás alkotómunka a javából, és így ennek sem tesz jót az állandóan szorító, saját magunk által felállított határidő, a „jaj, most ERRŐL kellene írnom” kényszere, de az sem, ha állandóan azt látjuk lelki szemeink előtt, ahogyan a látogatóink orrukat lehorgasztva, egy kósza könnycseppet csendesen elmorzsolgatva zárják be a blogunk oldalát, merthogy mi aznap nem voltunk képesek semmit sem publikálni…

Ó, micsoda kegyetlen világ a bloggerszféra!

Na, de félre viccel: mikor mivel, de azért van küzdés a blogolás terén. A kezdeti lendület gyorsan lelohad, munkává válik a hobbi, és mindezek tetejében a konkurens blogok meg látványosan és erőfeszítéstől mentesen ontják magukból a jobbnál jobb cikkeket.

Ami a legnagyobb sokk: amire te hetekig gyűjtöd az anyagot, amit te körbejársz, hogy tökéletes legyen, azt egy versenytársad 20 perccel az infó első megérkezése után azonnal kiposztol, elhalászva az orrod elől az újdonság hatását.

Iszonyatosan sok az üresen kongó, napi maximum 1-2 látogatóval bíró blog a neten. De ennek most már vége. És minden kínnak is, amiket fentebb felvázoltam, mert elindítottuk a RitArt Blogger Workshop-ot, és szeptember 9-én már debütálni is fog!

Miről lesz szó konrétan a Blogger Workshopon?

Szó? Az nem sok lesz. Írás? Az lesz! Egy hiperintenzív, munkával teli 10 órára készülj ezen a képzésen, ahol felváltva lesz írás-felolvasás-írás-felolvasás. Nincs elmélet – oké, ha kérdezel, válaszolunk -, nincs dumálás, nincs rizsaszünet, hogy teljen az idő, csak munka van. Najó, néha szünetet is kaptok, hogy felüdüljetek.

Hol lehet jelentkezni?

A szeptember 9-ei már betelt, legközelebb októberben és novemberben turbózhatod meg a blogolós agytekervényeidet, amelyek szintén – remélem nem mondok túlságosan újat ezzel – a jobb agyféltekében vannak :).

Blogger Worskhop Teller Ágival>>

Helyszín: Budapest, részletek a linken.

Mit vigyél magaddal?

Nálunk nincs szükség jegyzetfüzetre, hanem csakis laptopra! Hozd magaddal a masinádat, rajta egy szövegszerkesztővel, a többit mi adjuk: infót, tudást, motivációt, inspirációt, konkrét címeket, olvasócsalogató leadeket.

Ez már megint miért jobb agyféltekés?

Azért, mert az összes problémát, amit felsoroltam, a bal agyféltekéd csinálja: nincs ötlet, aztán nincs ihlet írni, nem tudsz akármikor akármit megírni, kiürülsz, elfáradsz, munkaszagúvá válik az egész, és közben nem jönnek az eredmények sem.

Borzalom!
A jobb agyféltekéd ezzel szemben sosem fárad el, és nemcsak ötletelésre képes, hanem profi a kivitelezésben is, csak hagynod kell érvényesülni. Ezt is megtanítjuk a tréningen, de mindenféle hókuszpókusz nélkül, élőben megtapasztalva, begyakorolva.

A workshopon kapsz 350 cikktémát is, lesz majd pislogás, azt garantálom!

Ja, és bocs: nálunk minden személyes képzés jobb agyféltekés!

Vidi Rita

 

 

Vélemény, hozzászólás?