Trénerképzés

Szeretnél jobb agyféltekés íróképzéseket vezetni?

Végezd el a RitArt Academy trénerképzését, és indíts saját RitArt Oktatóstúdió vállalkozást (részletek alább), és segíts te is, hogy a 10 millió író országává váljunk!

(Addícionális célunk: váljunk a 742,5 millió író Európájává!)

A RitArt Academy jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamait csak a RitArt Academy által képzett trénerek oktathatják. Jelenleg a módszer kidolgozója, Vidi Rita képzi közvetlenül a trénereket, és a vizsgákat is ő felügyeli a vezető trénerek segítségével.

Az oktatáshoz való jogosultságot három lépcsőben lehet megszerezni, ha szeretnél jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamokat és klubnapokat tartani saját ügyfeleidnek, vagy saját lakhelyeden:

1.) Ahhoz, hogy jobb agyféltekés kreatív írás tréner lehess, első lépésként az Író születik tanfolyamon kell részt venned. Vannak egy napos képzéseink is – MeseVarázsló és TörténetMester, Blogger Workshop -, de az Író Születik tanfolyamon szerezheted meg azt az átfogó alapképet, amire a trénerképzésen majd építkezünk. Ha jártál már Író Születik tréningen, akkor ez a pont ki van pipálva. A két másik képzésről minden anyagot megkapsz, és bármelyik franchise partnerünkhöz elmehetsz hospitálni. Jelentkezz valamelyik közöl jövőben induló Író születik-re>>

2.) El kell végezned a RitArt Academy trénerképzését. Erre ezen az oldalon tudsz jelentkezni, csak olvass tovább.

3.) Vizsgáznod kell egy két napos személyes jelenlétet igénylő vizsgán.

4.) Ezek után csatlakozhatsz a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchisehoz (katt a részletekért a linkre, új ablakban nyílik).

A tréneri munkát a sikeres vizsgád után a következő módon folytathatod:

RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise rendszerben: franchise szerződés alapján  szervezhetsz tanfolyamokat, az általad vállalt vagy választott földrajzi területen/városban. Franchise partnereinknek azt javasoljuk, hogy 15-20ezer lakos mindenképpen legyen könnyen elérhető és mozgósítható a környéken – marketing módszerekben és eszközökben természetesen segítünk, ez része a franchise-nak. A részleteket itt találod (új ablakban nyílik):
RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise>>

Az első saját képzésedet a trénerképzés megkezdése után kb. 3 hónap múlva tudod majd elindítani, ez attól is függ majd, hogy mikorra tudod magad szabaddá tenni egy éles vizsgához.

Ki lehet tréner?

Mivel írni bárki tud, ezért tréner is bárki tud lenni. Ez volt a jó hír.
RitArt Academy tréner – és ezáltal franchise partner – viszont nem lehet bárki.

A RitArt Academy jobb agyféltekés kreatív írás képzések olyan különleges események, ahol a résztvevők és a tréner is szinte úgy érezheti magát, mint annak idején az anyaméhben. Védett, zárt, meleg, bátorító és szeretetteljes közösséget képzelj el, ahol mindenki kiteszi a lelkét, a vágyait, a félelmeit. Bizalmi viszony alakul ki a résztvevők között.

Ezt a bensőséges légkört a tréning elejétől a legvégéig kell óvni, védeni, és erősíteni is.
Minden résztvevő bal agyféltekéje ott fog akadékoskodni, hogy megszüntesse azt a kegyelmi állapotot, ami egy ilyen tanfolyamon kialakul, a trénernek pedig rendelkeznie kell a két agyfélteke állandó összehangoltságával, hogy a renitenskedő bal agyféltekék figyelmét kedvesen elkalandoztassa ;).

A RitArt Academy trénereitől azt várom, hogy maximálisan integrált, önazonos, magabiztos, egységes, érett személyiséggel bírjanak, és átlagon felüli szinten legyen az érzelmi intelligenciájuk, a kommunikációban pedig nemcsak a verbális és nonverbális megnyilvánulásaik legyenek szintén egységesek és magabiztosak, hanem a megHALLGATÁSI képességük is. Ha valaha mondták már rád azt, hogy karizmatikus vagy, akkor jó helyen jársz!

Milyen legyen a tréner?

Legyen:

–          szeretetteljes,

–          vidám,

–          lendületes,

–          határozott,

–          magabiztos,

–          önbizalommal teli,

–          kiegyensúlyozott,

–          a pillanatot megélni képes,

–          aktív,

–          döntésképes,

–          erőteljes,

–          felelősségteljes,

–          alázatos,

–          odaadó.

Milyen NE legyen a tréner?

Ne legyen:

–          negatív,

–          panaszkodó,

–          határozatlan,

–          részletekben elvesző,

–          passzív,

–          önző,

–          uralkodó,

–          felelősséget hárító.

Miből áll a trénerképzés?

1.) A trénerképzés áll egy három hetes online képzésből, ami egy zárt felületen zajlik Vidi Rita felügyeletével.
2.) Továbbá áll egy éles, személyes részvételt igénylő két napos vizsgából, amelyen egymást képzik a trénerek: ilyenkor van tételhúzás, felelés, minden, ami a bal agyféltekét is megdolgoztatja. A vizsgánál nehezebb feladatod vélhetően nem lesz már a képzéseken :). Bedobunk a mély vízbe, azt garantálom. Ha aktuálisan nincs a rendszerben annyi tréner, hogy érdemes legyen egy vizsgára összeterelni mindenkit, akkor a trénerek élesben igazi Író Születik tréningen vizsgáznak, hús-vér ügyfelekkel, természetesen felügyelettel és minden támogatást, segítséget, instrukciót megkapva a vezető RitArt Trénertől.

Mikor indulhat el a saját RitArt Oktatóstúdiód?

A vizsga után azonnal, amint megkötöttük a franchise szerződést. (Az időzítést rád bízzuk, általában 4-5 hónappal a szerződéskötés után kezdenek a partnerek élesben dolgozni.)

Kizáró okok

Sajnos – vagy szerencsére? – egészségügyi feltételeket kell szabnunk mind a te, mind a mi, mind az ügyfelek érdekében. Ahogyan a tréningeken is a résztvevőktől, a trénerektől is kérünk egy nyilatkozatot kitölteni, amelynek tartalma arról szól, mely szerint a trénerképzésre jelentkező nem áll pszichiátriai kezelés alatt, és nem szed olyan gyógyszereket/szereket, amelyek enyhén vagy közepesen, netán súlyosan tudatmódosulást okoznak. Kizáró okok: az epilepszia, a hangulatzavarok (depresszió bármilyen formája), szorongásos zavarok, bipoláris zavarok, pánikzavar, és a Borderline-személyiségzavar; továbbá minden itt fel nem sorolt mentális probléma, amiknek van klinikai kórképe és BNO-kódja.

Erre a kitételre azért van szükség, mert a mentális betegségek és a jobb agyfélteke összefüggésének kutatása még nagyon gyerekcipőben jár, ugyanakkor ez az összefüggés egyre egyértelműbb a kutatások szerint. Egy valódi jobb agyféltekés képzés súlyosbíthatja az ilyen mentális problémákkal küzdők tüneteit, vagy az általuk szedett gyógyszerek hatásait, és egy tréner, aki a pszichiátriában laikus, ezt nem tudja irányítani, és nem is szabad irányítania. Vannak olyan mentális kihívásokkal küzdő emberek, akiknek SEGÍT a jobb agyféltekés módszer, de náluk is csak kezelőorvosuk segítségével, beleegyezésével, támogatásával használható a módszer, és mindig minden ilyen esetnek egyedi elbírálás alá kell esnie. Ez a tréningek keretében nem kezelhető.

ÁR

 A trénerképzésben való részvétel díja: 350.000, – forint.

 

Jelentkezési határidő: folyamatos.

Jelentkezés a RitArt Academy Trénerképzésére

A jelentkezés után minden információt megkapsz a fizetéshez és a továbbiakhoz.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Név*
Email*
Cégnév (ha van)
Számlázási cím*
Közösségi adószám (ha van és fel akarod tüntetni a számlán)
Telefonszám*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.