Breaking News

VITA: szükség van-e harcra a versenyszférában?

A sors és a közélet fordulatai kiszámíthatatlanok. Mikor augusztus végén összeírtam a Piacvezető Magazin témáit, december 17-ére datálva egy ilyen harcias vitatémát, álmomban sem gondoltam volna, hogy a politikával ilyen szoros összefüggésbe kerülhet a mondanivalóm, mintha csak most, a napokban csaptam volna le a témára. Vegyük úgy, hogy a politika csapott le az enyémre :).

A Piacvezető Magazinban sosem kerültem a közéleti témákat, mert a magyar pártharcokkal és politikai berendezkedéssel jól lehet modellezni a piacvezetőség témáját. Így ma még véletlenül sem fogom elkerülni, hogy a Fidesszel és a többiekkel példálózzak – talán némi magyarázatot is adok majd arra, hogy miért úgy történtek eddig a dolgok, ahogy, és miben és hogyan kellene másképp működniük a kihívó pártoknak, mint eddig, hogy ha győzni akarnak a harcban.

Merthogy ez harc a javából, még ha nem is vérrel írják, hanem internetes portálokkal, meg Facebook eseményekkel, és persze tüntetésekkel – és MTVA székházfoglalásokkal az ellenzéki politikusok részéről. 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!

Vidi Rita

A Piacvezető Magazin főszerkesztője.

Kérlek, lépj be hogy kommentelhess.