Breaking News

Rendkívüli téma: hogyan lesz piacvezető egy megmondóember a politikában?

(kép forrása>>)

Puzsér Róbert nevét sokan ismerik az országban, de a nevét ismerők többsége igazából félreismeri őt. Azt tartják róla, hogy ő az a nagyhangú megmondóember, aki utálja a bulvárt, de közben elmegy bulvár eseményekre, hogy jól beolvashasson a bámészkodó népnek, de el szokott menni a médiába is beolvasni a médiának, hogy milyen rosszul végzik a munkájukat.

Fura, hangos, megosztó, sokszor érthetetlenül bonyolultan fogalmaz, kirohan bárki és bármi ellen, képekben és analógiákban beszél, és a mi a fő: káromkodik bazmeg!

Nemrégiben azzal került be a sajtóba és a közéleti fókuszba, hogy kijelentette: jelölteti magát főpolgármesternek, és mindössze egyetlen ügye és programpontja van, ez a Sétáló Budapest víziója. Na, kapott is rögtön hideget-meleget, mindenhonnan. Még a magát ellenzékinek tartó média is módszeres lejáratásba kezdett – például bármilyen, tőle megszokott újabb kirohanását így narrálja a sajtó: “Róbertnek megint elgurult a gyógyszere.” Azt gondolom, hogy ez az értelmezés bárki ellen és irányába sértő, akár szeretjük, akár gyűlöljük – de most nem bonyolódom én sem a sajtó ekézésébe, megtettem ezt már többször is.

Látszólag nincs, aki maradéktalanul kedvelné Puzsér Róbertet, pedig azt gondolhatnánk, hogy ha valaki kiáll a politika hadszínterére, nem árt, ha vannak, akik szeretik, hiszen ők fognak majd rá szavazni, nemdebár. Rajongói is értetlenül álltak a főpolgármesterség előtt, de egyelőre a budapestiek sem igen értik, hogy mi ez a Sétáló Budapest dolog, és miért van ilyenre szükség. (Azt persze érzik, hogy alig kapnak levegőt és élhetetlen a város, na de hogy Sétáló Budapest? Hova sétál? Ki sétál? És az autósok???)

Tudod, arról már sokszor volt itt szó, hogy nagyon fontos a mondanivalót egyszerűsíteni, és eddig nehéz volt élő és jó példát mutatni arról, hogyan is kell csinálni, de most a mai rendkívüli anyagot maga Puzsér Róbert szállítja a Piacvezető Magazin olvasóinak.

Ugyanis így kell ezt csinálni, ahogy ő csinálja: 

Be kell jelentkezned, hogy láthasd a tartalom többi részét is. Kérlek . Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!

Vidi Rita

A Piacvezető Magazin főszerkesztője.

Kérlek, lépj be hogy kommentelhess.