Trénerképzés

Szeretnél a RitArt csapattal dolgozni?

Szeretnél jobb agyféltekés íróképzéseket vezetni?

Végezd el a RitArt Academy trénerképzését, és indíts saját RitArt Oktatóstúdió vállalkozást (részletek alább), és segíts te is, hogy a 10 millió író országává váljunk!

(Addícionális célunk: váljunk a 742,5 millió író Európájává!)

RitArt Trénerképzés

RitArt Trénerképzés

A RitArt Academy jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamait csak a RitArt Academy által képzett trénerek oktathatják. Jelenleg a módszer kidolgozója, Vidi Rita képzi közvetlenül a trénereket, és a vizsgákat is ő vezeti.

Az oktatáshoz való jogosultságot három lépcsőben lehet megszerezni, ha szeretnél jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamokat és klubnapokat tartani saját ügyfeleidnek, vagy saját lakhelyeden:

1.) Ahhoz, hogy jobb agyféltekés kreatív írás tréner lehess, első lépésként az Író születik tanfolyamon kell részt venned. Vannak egy napos képzéseink is – MeseVarázsló és TörténetMester, Blogger Workshop -, de az Író Születik tanfolyamon szerezheted meg azt az átfogó alapképet, amire a trénerképzésen majd építkezünk. Ha jártál már Író Születik tréningen, akkor ez a pont ki van pipálva. A két másik képzésről minden anyagot megkapsz, és bármelyik franchise partnerünkhöz elmehetsz hospitálni. Jelentkezz Teller Áginál egy Író születik-re>>

2.) El kell végezned a RitArt Academy trénerképzését. Erre ezen az oldalon tudsz jelentkezni, csak olvass tovább.

3.) Vizsgáznod kell egy két napos személyes jelenlétet igénylő vizsgán.

4.) Ezek után csatlakozhatsz a RitArt Academy Oktatóstúdió Franchisehoz (katt a részletekért a linkre, új ablakban nyílik).

A tréneri munkát a sikeres vizsgád után a következő módon folytathatod:

RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise rendszerben: franchise szerződés alapján  szervezhetsz tanfolyamokat, az általad vállalt vagy választott földrajzi területen/városban. Franchise partnereinknek azt javasoljuk, hogy 15-20ezer lakos mindenképpen legyen könnyen elérhető és mozgósítható a környéken – marketing módszerekben és eszközökben természetesen segítünk, ez része a franchise-nak. A részleteket itt találod (új ablakban nyílik):
RitArt Academy Oktatóstúdió Franchise>>

Az első saját képzésedet a trénerképzés megkezdése után kb. 3 hónap múlva tudod majd elindítani.

 

Ki lehet tréner?

Mivel írni bárki tud, ezért tréner is bárki tud lenni. Ez volt a jó hír.
RitArt Academy tréner – és ezáltal franchise partner –viszont nem lehet bárki.

A RitArt Academy jobb agyféltekés kreatív írás képzések olyan különleges események, ahol a résztvevők és a tréner is szinte úgy érezheti magát, mint annak idején az anyaméhben. Védett, zárt, meleg, bátorító és szeretetteljes közösséget képzelj el, ahol mindenki kiteszi a lelkét, a vágyait, a félelmeit. Bizalmi viszony alakul ki a résztvevők között.

Ezt a bensőséges légkört a tréning elejétől a legvégéig kell óvni, védeni, és erősíteni is.
Minden résztvevő bal agyféltekéje ott fog akadékoskodni, hogy megszüntesse azt a kegyelmi állapotot, ami egy ilyen tanfolyamon kialakul, a trénernek pedig rendelkeznie kell a két agyfélteke állandó összehangoltságával, hogy a renitenskedő bal agyféltekék figyelmét kedvesen elkalandoztassa ;).

A RitArt Academy trénereitől azt várom, hogy maximálisan integrált, önazonos, magabiztos, egységes, érett személyiséggel bírjanak, és átlagon felüli szinten legyen az érzelmi intelligenciájuk, a kommunikációban pedig nemcsak a verbális és nonverbális megnyilvánulásaik legyenek szintén egységesek és magabiztosak, hanem a megHALLGATÁSI képességük is. Ha valaha mondták már rád azt, hogy karizmatikus vagy, akkor jó helyen jársz!

Milyen legyen a tréner?

Legyen:

–          szeretetteljes,

–          vidám,

–          lendületes,

–          határozott,

–          magabiztos,

–          önbizalommal teli,

–          kiegyensúlyozott,

–          a pillanatot megélni képes,

–          aktív,

–          döntésképes,

–          erőteljes,

–          felelősségteljes,

–          alázatos,

–          odaadó.

Milyen NE legyen a tréner?

Ne legyen:

–          negatív,

–          panaszkodó,

–          határozatlan,

–          részletekben elvesző,

–          passzív,

–          önző,

–          uralkodó,

–          felelősséget hárító.

Miből áll a trénerképzés?

1.) A trénerképzés áll egy három hetes online képzésből, ami egy zárt felületen zajlik Vidi Rita felügyeletével.
2.) Továbbá áll egy éles, személyes részvételt igénylő két napos vizsgából, amelyen egymást képzik a trénerek: ilyenkor van tételhúzás, felelés, minden, ami a bal agyféltekét is megdolgoztatja. A vizsgánál nehezebb feladatod vélhetően nem lesz már a képzéseken :). Bedobunk a mély vízbe, azt garantálom. Ha aktuálisan nincs a rendszerben annyi tréner, hogy érdemes legyen egy vizsgára összeterelni mindenkit, akkor a trénerek élesben igazi Író Születik tréningen vizsgáznak, hús-vér ügyfelekkel, természetesen felügyelettel és minden támogatást, segítséget, instrukciót megkapva a vezető RitArt Trénertől.

Mikor indulhat el a saját RitArt Oktatóstúdiód?

A vizsga után azonnal, amint megkötöttük a franchise szerződést. (Az időzítést rád bízzuk.)

Kizáró okok

Sajnos – vagy szerencsére? – egészségügyi feltételeket kell szabnunk mind a te, mind a mi, mind az ügyfelek érdekében. Ahogyan a tréningeken is a résztvevőktől, a trénerektől is kérünk egy nyilatkozatot kitölteni, amelynek tartalma arról szól, mely szerint a trénerképzésre jelentkező nem áll pszichiátriai kezelés alatt, és nem szed olyan gyógyszereket/szereket, amelyek enyhén vagy közepesen, netán súlyosan tudatmódosulást okoznak. Kizáró okok: az epilepszia, a hangulatzavarok (depresszió bármilyen formája), szorongásos zavarok, bipoláris zavarok, pánikzavar, és a Borderline-személyiségzavar; továbbá minden itt fel nem sorolt mentális probléma, amiknek van klinikai kórképe és BNO kódja.

Erre e kitételre azért van szükség, mert a mentális betegségek és a jobb agyfélteke összefüggésének kutatása még nagyon gyerekcipőben jár, ugyanakkor ez a kutatott összefüggés egyre egyértelműbb a kutatások szerint. Egy valódi jobb agyféltekés képzés súlyosbíthatja az ilyen mentális problémákkal küzdők tüneteit, vagy az általuk szedett gyógyszerek hatásait, és egy tréner, aki a pszichiátriában laikus, ezt nem tudja irányítani, és nem is szabad irányítania. Vannak olyan mentális kihívásokkal küzdő emberek, akiknek SEGÍT a jobb agyféltekés módszer, de náluk is csak kezelőorvosuk segítségével, beleegyezésével, támogatásával használható a módszer, és mindig minden ilyen esetnek egyedi elbírálás alá kell esnie. Ez a tréningek keretében nem kezelhető.

ÁR

 trenerkepzesar

 

Természetesen fizethetsz forintban, de a számlán az összeg angol fontban fog szerepelni.

Jelentkezés határidő: folyamatos.

Jelentkezés a RitArt Academy Trénerképzésére

A jelentkezés után minden információt megkapsz a fizetéshez és a továbbiakhoz.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Név*
Email*
Cégnév (ha van)
Számlázási cím*
Közösségi adószám (ha van és fel akarod tüntetni a számlán)
Telefonszám*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


 

Hozzászólások lezárva